Header

ADIDAS ADVANCEMENT PACK

Tervetuloa jalkapallojalkineiden vallankumoukseen - uusi adidas Advancement Pack on täällä! Tämä eksklusiivinen pakkaus on suunniteltu urheilijoille, jotka haluavat aina olla askeleen edellä, ja siinä yhdistyvät innovaatio, tyyli ja suorituskyky korkeimmalla tasolla. UUTUUS! Predatorin ja Copan lisäksi adidas pudottaa vanhan tutun ja kaikkien adidas-jalkapallon ystävien suosikin - F50 on palannut ja vieläpä kolmena versiona.

adidas Advancement Pack

ADIDAS F50 ELITE LACED

f50 laced

Nauhoitetussa versiossa on compression-fit-tunnelikieli - mukautuva kielikokoonpano, jossa on strategisesti sijoitetut vahvistukset, jotka lisäävät jalkaterän vakautta ja luovat paremman istuvuuden ja lukituksen etu- ja keskiosan alueelle.

adidas F50 Elite Laced

ADIDAS F50 ELITE LACELESS

f50 laceless

Lceless-malli sisältää Primeknit-materiaalista valmistetun kauluksen, joka muotoutuu käyttäjän jalan muotoon maksimaalisen käyttömukavuuden takaamiseksi.

adidas F50 Elite Laceless

ADIDAS PREDATOR

predator

adidas Predatorin pääväri on sininen, ja sitä on hienostettu punaisilla ja valkoisilla yksityiskohdilla. Sen silmiinpistävä kieleke tekee siitä ehdottoman katseenvangitsijan.

adidas Predator Elite

ADIDAS COPA

Copa

adidas COPA on todellinen klassikko värien suhteen. Valkoista pääväriä tukevat siniset ja punaiset korostukset, ja se on täydennetty sinisellä pohjalla, ja se on FUSIONSKIN-nahkapäällisen ansiosta täydellinen ensikosketukseen.

adidas Copa Elite