SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

adidas F50 jalkapallokengät 2024

1

Legendaaristen adidas Speed Bootsien paluu

Odotus on ohi. Vuonna 2024 legenda on palannut. Adidas F50 liittyy jälleen adidaksen riveihin adidas Predatorin rinnalle. Adidaksen jalkapallokenkämalliston klassinen superkaksikko yhdistyy jälleen. Mutta onko adidas F50 yhä yhtä hyvä kuin pahamaineinen alkuperäinen? Pystyykö "uusi" täyttämään nopeiden jalkapallokenkäfanien ja nuorten pelaajien, jotka tuntevat F50:n vain maineensa perusteella, korkeat odotukset? Otetaan siitä selvää yhdessä. 

adidas F50

adidas F50 Jalkapallokengät - Loistava huippunopea aikakausi 2010-2015

Muistatko OG-luokan huippunopeat jalkapallokengät? Ne supernopeat, virtaviivaiset Adidaksen jalkapallokengät, joilla kaikki halusivat pelata? Kevyen adizero-synteettisen päällisen ja silloisen uskomattoman suorituskyvyn ansiosta adidas F50 oli todellinen pelinmuuttaja. Joka vuosi adidas työnsi rajoja hieman pidemmälle F50 Prime -versiolla (2011) ja F50 adizero -versioilla 2, 3, 4 ja 5, jotka vastasivat vastaavaa vuotta (2012-2015). Jalkapallokenkien historian kiistaton kohokohta ja ehdoton virstanpylväs oli vuoden 2014 adidas F50 adizero Crazylight, joka painoi järjettömän kevyet 99 g. Myönnettäköön, että se oli rajoitettu keräilykappale, joka todennäköisesti hajoaisi kolmen ottelun jälkeen kentällä. Mutta superautoissa ei ole kyse järkevyydestä ja hyödyllisyydestä; niissä on kyse "mitä mahdollista" -viehätyksestä. adidas F50 kaikissa muunnelmissaan ja väriyhdistelmissään oli äärimmäinen. Siinä oli tyyliä ja sitä erityistä jalkapallokengän taikaa. Sitten, vuonna 2016, adidas vaihtoi X:ään. Mutta se on historiaa.

adidas F50 -jalkapallokenkä on tullut takaisin - ohut, kevyt ja tyylikäs legendaarisissa väreissä

2

Miten voimme sanoa sen? Uusi 2024 adidas F50 on upea vanhalla hyvällä ulkoasulla ja erottuvilla adidas 3-Stripes F50-tyylisillä raidoilla. "F50 Fast Reborn" -ensimmäinen lanseerausväritys ilahduttaa meitä legendaarisen kameleonttivärityksen uudelleentulkinnalla, jossa on hohtavaa violettia, valkoista, mustaa ja neon-aurinkovihreitä korostuksia. Messi-painos "Triunfo Dorado", jolla Lionel rokkaa COPA AMERICA 2024 -tapahtumassa, on selkeä kunnianosoitus Messin kultaiselle F50 adizerolle vuodelta 2014. Odotamme innolla kaikkia kauniita väriyhdistelmiä ja malleja, joiden avulla vedämme rakastetun ja ihanan virtaviivaisen adidas F50:n rakkaudella jalkapallokenkälaatikosta. Siitä tulee juhlaa! 

Tekniset tiedot adidas F50 -jalkapallokengistä - modernit, kevyet ja nopeat 

3

Saamme adidas F50:n takaisin, ja se on parempi kuin koskaan. Ehdottoman moderneilla materiaaleilla ja painoa säästävillä ominaisuuksilla, jotka tekevät Adidaksen huippunopeasta jalkapallokengästä kevyen ja nopean kaikilla hintatasoilla: 

  • ELITE versio (Pro-tason jalkapallokengät)
  • PRO-versio ( puoliammattilaisille suunnattu malli )
  • LEAGUE-versio (kustannustehokas alle 100 €) 
  • CLUB-versio (jalkapallokengän halvin vaihtoehto)

Tunnusomainen ilme on selkeästi määritelty huippuluokan adidas F50 ELITE -jalkapallokengissä, joissa on huipputeknisiä ominaisuuksia ja hienoja yksityiskohtia. Nopeiden jalkapallokenkien yksinkertainen kaava on "KEVYT = NOPEA".

Näin ollen vuoden 2024 adidas F50:n ominaisuudet ovat: 

FIBERTOUCH yläosa - Erittäin kevyt, repäisykestävä ja istuu kuin toinen iho
Tunnelikieleke - Erittäin kevyt ja ohut nauhoitettuun malliin nähden, parantaa jalkaterän lukkiutumista.
PRIMEKNIT kaulus - Nauhaton malli, jossa on puristettu istuvuus. 
SprintWeb - Kevyt 3D-viivarakenne yläosassa takaa täydellisen otteen pallosta. 
Sprintframe360 - Allekirjoitettu pohja, erittäin kevyt FG-nastaprofiililla varustettuna. 
AG Traxion Frame - Erittäin erikoistunut tekonurmi pohja 4G/5G tekonurmi sukupolville 

Ja paljon muuta odottaa sinua vanhan uuden adidas F50 speed -jalkapallokengän mallistossa. Tutustu niihin. Ne ovat uskomattoman hauskat, antavat sinulle vanhan tunnelman, mutta ehdottoman modernilla suorituskyvyllä. 

Huippumalli Plus - adidas F50+

Uusi adidas high-speed -mallistossa on Plus-malli. adidas F50+ on pohjimmiltaan adidas F50 Elite -malli plus-ominaisuudella. Näyttävän efektipohjan lisäksi (ainakin ensimmäisessä julkistuksessa EURO 2024:n ja COPA AMERICA 2024:n adidas Advancement Packin yhteydessä) ainoa tekninen ero on LIGHTSTRIKE PRO -elementti. Se on integroitu pohjan keskijalkaterään ja antaa sinulle hieman ylimääräistä energiavauhtia ja napakkuutta. adidas F50+ -jalkapallokengät ovat saatavilla vain miesten koossa ja yksinomaan nauhattomana kokoonpanona.

adidas F50 jalkapallokengät erityisesti naisille 

4

Adidas osoittaa tällä teemalla, että se tuntee trendit ja markkinoiden kysynnän. Myös naisjalkapalloilijat pelaavat korkealla tasolla ja tarvitsevat täydellisesti istuvia huippunopeita välineitä. Naiset voivat tietysti käyttää mitä tahansa yleistä F50-mallia, sillä nämä kengät on suunniteltu unisex-mallisiksi eri jalkamuodoille. adidas on kuitenkin kuunnellut naisjalkapalloammattilaisten palautetta ja lanseeraa uudessa F50-mallistossa vuodelle 2024 kaksi erikoistunutta naisten mallia: naisten huippumalli F50 Mid Elite ja keskitason malli adidas F50 Mid League. Teknisesti ja muotoilultaan mallit ovat 100-prosenttisesti identtisiä. Ne on kuitenkin optimoitu erityisesti naisten jalan vaatimuksiin ja istuvuuteen - sillä pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys: 

Mid-Cut-kaulus - Nilkkapäällyste, joka antaa lisätukea
Aina nauhojen kanssa - Hienosäädettävyys ja täydellinen istuvuus
Naisille sopiva istuvuus - Enemmän tilaa kaarelle ja kapeampi kantapää. 

adidas F50 Elite Mid W

adidas F50 League Mid W

adidas F50 kierrätysmateriaalilla - Moderni tarkoittaa kestävää kehitystä 

Maailmanlaajuisena urheilumerkkinä adidasilla on myös suuri vastuu näyttää esimerkkiä. adidas on sitoutunut erittäin vahvasti koko toimitus- ja tuotantoketjuun, ja se on laatinut lukuisia standardeja, tehnyt yhteistyötä ja toteuttanut PRIMEGREENin ja BetterCotton-puuvillan kaltaisia aloitteita ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi ja urheiluvaatealan tulevaisuuden myönteiseksi ja kestäväksi muovaamiseksi. Uudet adidas F50 -jalkapallokengät ovat osa tätä pyrkimystä. Ne on valmistettu mallista riippuen vähintään 20 % kierrätysmateriaaleista. Ja se on kasvussa. Se on siistiä. 

Johtopäätökset: Kannattaako ostaa uudet adidas F50 -jalkapallokengät? 

Mielipiteemme on selvä: adidas F50 -jalkapallokenkien on aivan fantastinen. Niissä yhdistyvät perinne ja innovaatio, suorituskyky ja tyyli. Olipa kyseessä sitten ammattilainen tai harrastaja, mies- tai naispelaaja... jos etsit jaloillesi nopeustyökaluja, sinun on vakavasti harkittava F50:tä vaihtoehtona ja ehdottomasti testattava sitä. Tai annat vastustajasi, jolla on F50:t, päihittää sinut. Sinun päätöksesi. 11teamsportsista löydät jokaisen haluamasi F50-mallin, jonka haluat tilata. Ehdottomana jalkapalloasiantuntijana ja Adidaksen nro 1 -kumppanina meiltä saat kaikki värimuunnokset, kuumat erikoisversiot, tiukasti rajoitetut pudotukset ja jopa yksinoikeudet. Joten nappaa ne ja tuo adidas-nopeus peliin!