SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

Parhaat maalivahdin hanskat 2023

Jos etsit parhaita maalivahdin hanskoja, jotka auttavat sinua pitämään maaliverkot tyhjempinä, olet tullut oikeaan paikkaan. Maalivahdeille oikeat hanskat voivat olla ero turvallisen torjunnan ja päästetyn maalin välillä. Tässä postauksessa tarkastelemme markkinoiden parhaita maalivahtikäsineitä ja sitä, mikä niistä tekee niin erityiset. Käymme läpi tärkeimmät ominaisuudet, kuten pidon, kestävyyden ja käyttömukavuuden, jotta voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan parin.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact

uhlsport

Koe täydellinen ote Uhlsportin maalivahdinhanskoilla! Nämä hanskat on valmistettu miellyttävästä kankaasta ja varustettu patentoidulla Supergrip+ -lateksivaahdolla, joka ei ole markkinoiden tarttuvin, mutta kompensoi tämän ominaisuuden luotettavuudellaan ja kestävyydellään. Käsineet on suunniteltu antamaan optimaalinen pito ja varmistamaan samalla käsien mukavuus. Klassinen kietaisuhanska, jossa on lateksinauha koko ranteen ympärillä ja tarrakiinnitys, on helppo pukea ja kiristää. Voimme suositella Uhlsport Supergrip+ Speed Contact -käsineitä kaikille, jotka etsivät tasapainoa pidon, kestävyyden ja käyttömukavuuden välillä.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC


adidas Predator Pro Hybrid

predator

Vie maalivahtitaitosi seuraavalle tasolle adidaksen kanssa! Näissä hanskoissa on neulottu selkä, jossa on High Definition Grip -silikonielementit pallon tarkkaa lyömistä varten, URG 1.0 -kämmen, jossa on peukalokierre, ja ylimääräistä lateksia sormenpäissä parempaa pitoa ja täydellistä pallon käsittelyä varten. Tee torjuntoja tyylillä ja itseluottamuksella adidas Predator Pro Hybrid -maalivahdinkäsineillä!

adidas Predator Pro Hybrid


Puma Future Ultimate NC

puma

Nämä Puman tiiviisti istuviksi suunnitellut käsineet tarjoavat erinomaisen hallinnan negatiivisella istuvuudella, 3D-neulosmateriaalilla ja 4 mm:n ELITE+ DUAL GRIP -lateksikerroksella kämmenessä. Lisäksi pidennetty joustava mansetti takaa mukavan käytön ilman kiinnitystä. Tule joukkueesi sankariksi Puma FUTURE Ultimate NC:n kanssa!

Puma FUTURE Ultimate NC


BU1 Light NC

bu1

Ammattitaitoiset maalivahdit kehittivät BU1 brändin tavoitteenaan luoda täydellinen maalivahtikokemus kaikille. Tuloksena on BU1 Light NC -käsineet. Nämä ovat markkinoiden kevyimpiä käsineitä, joissa on erinomainen hengittävyys ja pito. BU1 käsineet ovat loistava valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa käsinettä murto-osalla kalliimpien kilpailijoiden hinnasta.

BU1 Light NC


Toivottavasti tämä viesti auttoi sinua valitsemaan täydelliset maalivahtikäsineet. Kaikki tuotteet löydät 11teamsports myymälästä! Onnea kentälle ja hyviä pelejä!