EURO 2020

Loppulliset tilastot

Italialainen Squadra Azzura juhlii, Englannin rangaistuskirous jatkuu. Näimme uskomattoman dramaattisen turnauksen, jossa pienimmätkin yksityiskohdat ratkaisivat. Puolustuksen taito, kylmäverisyys, huippuluokan viimeistely ja Italian yli-inhimillinen maalivahtipeli johtivat siihen, että pokaali matkasi Etelä-Eurooppaan. Mutta mitä kertovat numerot, kun kaikki pelit on pelattu, ja mitkä varusteet auttoivat pelaajia eniten uskomattomiin suorituksiin EM-kisoissa? Katsomme sitä nyt tilastosarjassamme.

Osta nyt

Best scoring models

Cristiano Ronaldo ja Patrik Schick säilyttivät johtoasemansa pistepörssin kärjessä, ja he molemmat vaikuttivat osaltaan Niken jalkapallokenkien ja erityisesti Mercurial silon hallitsevuuteen. Yhteensä 142 turnauksessa tehdystä maalista adidas X jalkapallokengät ovat vastuussa 25:stä, mikä tarkoittaa, että ne nousivat jalkapallokenkien rankingissamme toiselle sijalle. Entä muut kengät? Kokosimme kaiken yhteen seuraaviin kaavioihin.

The best scorers

Mutta eihän kaikessa ole kyse maaleista. Finaalin pääsankari oli ehdottomasti Gianluigi Donnarumma, jonka adidas Predator Pro-hanskat elävät englantilaisten painajaisissa vielä pitkään. Toinen mielenkiintoinen tilasto on kuljettu kokonaismatka, ja jälleen kerran italialainen nimi on taulukon kärjessä - keskikenttäpelaaja Jorginho kulki turnauksen aikana 86,6 kilometriä Nike Tiempo kengillään, mikä on eniten kaikista. Eniten syöttöjä teki sveitsiläinen Steven Zuber. Puma Ultra kengillään hän teki 4 syöttöä.

Brand goals scored

Football boots models

*Tässä grafiikassa näytetään mallin tunniste, mutta ei mitään yksityiskohtia kustakin mallista.

Osta nyt

Turnaus oli helvetinmoinen kyyti ja toivomme, että nautitte siitä kanssamme! Kuka loistaa seuraavassa turnauksessa? Se voit yhtä hyvin olla sinä