SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

Jalkapallolahjat lapsille iän perusteella - Mitä ostaa jouluksi tai vaikka syntymäpäiväksi?

Etsitkö täydellisiä jalkapalloaiheisia lahjoja nuorille jalkapallon ystäville? Olipa kyseessä sitten joulu, syntymäpäivä tai ihan vain sen takia, meiltä löydät parhaat lahjat jalkapalloilijoille ja jalkapallofaneille eri ikäryhmissä. Myymälästämme löydät valikoiman upeita jalkapalloaiheisia lahjoja, jotka saavat hymyn jokaisen lapsen kasvoille. Tutkitaanpa, mitä kannattaa ostaa eri-ikäisille lapsille:

Jalkapallolahjat 0-3-vuotiaille lapsille

Nuorimmille jalkapallofaneille ihanteelliset lahjat ovat sellaisia, jotka rohkaisevat heidän orastavaa kiinnostustaan urheilua kohtaan:1

Jalkapallokengät 

Aloita heidät nuorina ihastuttavilla ja pienillä jalkapallokengillä, jotka on suunniteltu pienimmillekin jaloille. Nämä minikokoiset kengät eivät ainoastaan näytä ihastuttavalta, vaan saavat heidät myös tuntemaan itsensä tulevaksi jalkapallon supertähdeksi. Alle 3-vuotiaiden lasten kengänkoot voivat vaihdella EU 17:stä (UK 1) EU 28:aan (UK 10,5).

Lasten jalkapallokengät

Jalkapallot Koko 1

Minijalkapallo (koko 1) on täydellinen pienille. Se on kevyt ja helppokäyttöinen, ja sen avulla he voivat harjoitella tippumis- ja potkaisutaitojaan hauskalla ja turvallisella tavalla.

Jalkapallot

Jalkapallopaidat

Hanki heille ensimmäinen jalkapallopaita, jossa on heidän (tai sinun :) ) suosikkijoukkueen logo. Se on söpö ja mieleenpainuva lahja, joka saa heidät tuntemaan itsensä osaksi jalkapallomaailmaa jo varhain.

Pelipaidat

Jalkapallolahjat 3-9-vuotiaille lapsille

Voit valita tästä ikäryhmästä seuraavat lahjat:2

Jalkapallokengät

Tässä iässä jalkapallokengät eivät enää ole vain esteettinen lisävaruste, vaan niistä tulee täysivaltainen osa nuoren jalkapalloilijan varustusta. Tämän ikäryhmän koot vaihtelevat 27 ja 38 EU:n välillä.

Lasten jalkapallokengät

Maalivahdin käsineet

Aloitteleville maalivahdeille maalivahtikäsineet ovat loistava lahja. Se rohkaisee heitä omaksumaan maalivahdin roolin ja harjoittelemaan torjuntojaan.

Maalivahdin käsineet

Jalkapallo Koot 2 ja 3

Kun he kasvavat, myös heidän jalkapallonsa voivat kasvaa. Koko 2 on ihanteellinen alle 5-vuotiaille lapsille ja koko 3 9-vuotiaille lapsille, ja se tarjoaa paremman hallinnan, tarkkuuden ja voiman potkuissa.

Jalkapallot

Harjoituskartiot

Help them refine their dribbling and agility with a set of practice cones. These colorful cones can be used to create fun and challenging drills in the backyard or at the park.

Harjoituskartiot

Jalkapallolahjat 9-15-vuotiaille lapsille

Isommille lapsille, jotka jo harjoittelevat jalkapallokentällä, sopivat seuraavat lahjat:3

Jalkapallolaukut & reput

Jokainen jalkapalloilija, nuori tai vanha, tarvitsee tyylikkään laukun arvokkaiden jalkapallokenkiensä ja -varusteidensa kuljettamiseen.

Laukut & reput

Jalkapallot koko 4

Siirtyminen koon 4 jalkapalloon parantaa käsittelyä ja tarkkuutta. Se on täydellinen koko tälle ikäryhmälle ja auttaa heitä kehittämään taitojaan edelleen.

Jalkapallot

Säärisuojat

Turvallisuus on olennaisen tärkeää. Varusta heidät säärisuojilla, jotka suojaavat heidän jalkojaan pelien ja harjoitusten aikana. Säärisuojia on saatavilla eri malleissa, joten voit valita heidän suosikkivärinsä tai -joukkueensa.

Säärisuojat

Jalkapallolahjat 15+-vuotiaille lapsille ja aikuisille

Nämä lahjat ovat ihanteellisia vanhemmille lapsille ja nuorille, jotka alkavat innostua jalkapallosta:4

Jalkapallokengät aikuisille

Kun he saavuttavat aikuisiän, yllätä heidät laadukkailla jalkapallokengillä, jotka vastaavat heidän tyyliään ja suorituskykyään. Hemmottele heitä parhaalla mahdollisella tavalla!

Jalkapallokengät

Jalkapallot koko 5

Vaihda täysikokoiseen jalkapalloon (koko 5) haastavampiin peleihin ja parempaan valmistautumiseen kilpailullisiin otteluihin.

Jalkapallot

Jalkapallopaidat

Jatka perinnettä heidän suosikkijoukkueensa upouudella jalkapallopaidalla. Se on ajaton lahja, jota kuka tahansa jalkapallofani arvostaa.

Fanikauppa

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että täydellisen jalkapallo-aiheisen lahjan löytäminen lapsille ja aikuisille on helppoa 11teamsportsin avulla. Ikäryhmästä riippumatta löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka tekevät jokaisen jalkapallofanin päivästä erityisen. Olipa kyseessä sitten joulu, syntymäpäivä tai mikä tahansa tilaisuus, saat hymyn heidän kasvoilleen näillä upeilla jalkapallolahjoilla.