GEAR UP SALE - Säästä jopa 55% valikoiduista tuotteista. -- days --:--:-- OSTA NYT

Miten valita jalkapallokengät

Jalkapallokengät ovat jokaisen jalkapalloilijan olennainen varuste. Oikeat kengät voivat parantaa suorituskykyäsi, tarjota mukavuutta ja vähentää loukkaantumisriskiä kentällä. Koska tarjolla on kuitenkin niin paljon vaihtoehtoja, täydellisen parin valitseminen voi olla pelottava tehtävä. Tässä oppaassa käymme läpi tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon jalkapallokenkiä valittaessa, ja autamme sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen ja löytämään ihanteelliset jalkineet peliisi.

Valitse oikea koko

Jalkapallokenkien koko on ratkaiseva mukavuuden kannalta. Isovarpaallesi on tietenkin oltava riittävästi tilaa, mutta kengän ei pidä olla liian löysä. Kannattaa etsiä kenkiä, jotka tuntuvat napakoilta jalkaterän ympärillä ja kiertyvät mukavasti jalkasi ympärille. Näin varmistat, että tuntuma palloon on terävä. Muista myös tarkistaa kokotaulukot, sillä ne voivat vaihdella eri tuotemerkeillä; taulukko on saatavilla valitun jalkapallokengän sivulla. Ihannetapauksessa jalkapallokenkien tulisi istua niin täydellisesti, että et edes tunne niitä jaloissasi.

Mercurial

Valitse oikeanlainen ulkopohja

Tarvitsetko jalkapallokenkiä pelataksesi kiinteällä alustalla, tekonurmella tai sisätiloissa? Nurmikenttä (FG) kengät ovat yleisin tyyppi, ja ne soveltuvat kiinteälle, luonnonnurmelle.Voit myös valita SG tai SG-PRO pehmeämmälle alustalle suunnitellut kengät, nurmikengät synteettiselle kentälle, or  tai sisäjalkapallokengät..

PhantomGX Sole

Harkitse hintaa

Haluaisitko näyttää ja pelata kuin ammattilaiset vai riittääkö sinulle perusvarustus? Kukin tuotemerkki tarjoaa tuotteitaan useissa eri sarjoissa, jotka kattavat kaikki suorituskykytasot absoluuttisista aloittelijoista maailman huipulla pelaaviin ammattilaisiin. Jos et tavoittele liian korkeita tavoitteita ja haluat pelata vain huvin vuoksi tai jos budjettisi on rajallinen, ota rauhallisesti ja valitse joitakin perustuotteita. Jos olet kuitenkin hyvin kunnianhimoinen ja haluat parantaa suorituskykyäsi kentällä hinnalla millä hyvänsä, on suositeltavaa investoida ammattilaisjalkapallokenkiin. Näissä kengissä on uusinta teknologiaa, joka maksimoi kestävyyden, nopeuden, tarkkuuden ja mukavuuden pysyen silti kevyinä. Tällaisista kengistä tulee varmasti alusta, joka nostaa pelisi aivan uudelle tasolle!

Näytä oma pelityylisi!

Maailmanlaajuiset tuotemerkit suunnittelevat nykyään kenkänsä eri pelityyleihin sopiviksi pelaajille, jotka pelaavat eri paikoissa kentällä. Nike ja adidas ovat tästä hyviä esimerkkejä.

Oletko laitahyökkääjä, jolla on ylivoimainen kiihtyvyys ja pysäyttämätön nopeus? Silloin Nike Mercurialon täydellinen pari sinulle! Sen erityinen Vaporsite+-päällinen ja pohjassa oleva Zoom Air -yksikkö tarkoittavat, että yksikään puolustaja ei saa sinua koskaan kiinni. Tutustu Ultimate guide to Nike Mercurial -oppaaseen, jossa syvennymme monimutkaisiin teknologioihin ja vertailemme kaikkia Mercurial-malliston kenkiä, jotta tiedät, mihin hintaluokkaan sinun kannattaa valita.
Jos arvostat tarkkuutta ja täsmällisyyttä yli kaiken, valitse Nike Phantom GX. Näissä kengissä on vallankumouksellinen Nike Gripknit -päällinen, ja ne auttavat sinua aina osumaan kohteeseesi.
Pelaajille, jotka nauttivat pallon kanssa pelaamisesta ja tarkoista syötöistä, meillä on Nike Tiempo, jonka yläosa on valmistettu kengurunahasta lyömättömän mukavaksi.

Heatspawn Pack

adidas erottaa saappaat toisistaan samalla tavalla. Adidas X on suunniteltu räjähtävälle pelaajalle, ja se tarjoaa nopeutta, ketteryyttä ja tarkkuutta. Jos haluat kuulla lisää adidas X:stä ja sen kaikista hintaluokista, tutustu adidas X oppaaseen!
Jos sinulle on tärkeää pallonhallinta ja tarkkuus, adidas Predator on oikea pari sinulle. Sen kumiset High-Definition Grip -elementit antavat sinulle varmuutta pallonhallintaan kaikissa olosuhteissa.
Lopuksi, adidas Copa -malli tarjoaa klassista nahkatyyliä ja mukavuutta, jossa on keskitytty kosketukseen ja mukavuuteen.

Jos et vieläkään ole varma, mitkä jalkineet sopivat sinulle, olemme laatineet laajan oppaan, jossa suositellaan jalkineita jokaiseen pelipaikkaan ja pelityyliin. 

Oikeiden jalkapallokenkien valitseminen voi vaikuttaa merkittävästi sekä suorituskykyyn että itseluottamukseen kentällä. Kun otat huomioon oikean koon, pelialustan, budjetin ja pelityylin kaltaiset tekijät, olet lähempänä oikean päätöksen tekemistä jalkapallokenkiä ostaessasi. Hyvää pelaamista!