FINAL SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

header

Takaisin ajassa Nike Premier III:n kanssa

Kuvittele tämä: Seisot vehreällä kentällä valmiina vapauttamaan taitosi. Mutta odota, mitä jalkojesi päällä on? Se ei ole mikä tahansa tavallinen jalkapallokenkäpari, vaan Nike Premier III Exclusive, Niken ja 11teamsportsin yhteistyössä valmistama mestariteos. Nämä jalkineet eivät ole pelkkiä jalkineita, vaan matka ajassa, kunnianosoitus 90-luvun ikonisille Nike Air Strike -jalkapallokengille.

Nike Premier III Exclusive on jalkapallon rikkaan perinnön juhlaa. Tyylikäs musta muotoilu, jota koristaa silmiinpistävä fluoresoiva vihreä Swoosh, tekee näistä saappaista kunnianosoituksen suuruuden aikakaudelle. Se on paluu jalkapallon kulta-aikaan, jolloin legendat vaelsivat kentällä ja jokainen ottelu oli spektaakkeli.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports 

Niille, jotka tuntevat Niken Premier-sarjan, nämä saappaat ovat enemmän kuin vain muoti-ilmoitus; ne ovat huippuosaamisen symboli. Premier III jatkaa mukavuuden, tyylin ja suorituskyvyn perintöä. Ensiluokkaisen naudannahan päällisen ja muunnellun tikkauskuvion ansiosta nämä jalkineet tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja tukea kaikentasoisille pelaajille.

Voit hankkia Nike Premier III:n yksinoikeudella varustetun version vain 11teamsportsista.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports