Parhaat jalkapallokengät jokaiselle pelipaikalle

Jalkapallokengät ovat olennainen osa pelaajan varustusta, ja oikean parin löytäminen voi vaikuttaa pelin kulkuun. Markkinoilla on saatavilla monenlaisia jalkapallokenkiä, joten oikeiden kenkien valitseminen voi olla hankalaa. Pelipaikkasi kentällä voi kuitenkin määrittää, minkä tyyppiset kengät sopivat sinulle parhaiten. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme erilaisiin jalkapallokenkiin, jotka sopivat eri pelaajien positioihin.

Hyökkääjät ja laitahyökkääjät:

Hyökkääjät ovat joukkueen maalintekokoneet, ja he tarvitsevat jalkapallokengät, jotka tarjoavat heille erinomaisen nopeuden, hallinnan ja tarkkuuden. Hyökkääjille sopivat Nike Mercurial ja adidas X. Mercurial ja X kengät ovat tunnettuja kevyestä rakenteestaan, joten ne sopivat erinomaisesti nopeille ja ketterille pelaajille. Kengissä on myös napakka istuvuus, joka tarjoaa erinomaisen kontrollin, jolloin hyökkääjät voivat tehdä nopeita liikkeitä ja voittaa puolustuslinjan.

Merc
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Elite


Xadidas X Speedportal+


Erittäin ylenkatsottu pari hyökkääjien jalkapallokenkiä ovat  New Balance Furon V7. Tämä malli on New Balancelle vallankumouksellinen edistysaskel jalkapallokenkäteknologiassa. Sen synteettinen päällinen tarjoaa ylivoimaista käyttömukavuutta ja kestävyyttä, kun taas sen off-center nauhoitus suunnittelu parantaa pallokontaktia ammuttaessa. Mallissa on myös poikkeuksellinen pohjalevy, joka tarjoaa optimaalisen pidon, joten se sopii mihin tahansa pelityyliin. Furon V7:n avulla voit nauttia ammattilaisluokan kengän laadukkaasta suorituskyvystä mukavuudesta tai laadusta tinkimättä.

Furon
New Balance Furon V7 Pro

Keskikenttäpelaajat:

Keskikenttäpelaajat ovat keskeinen osa mitä tahansa joukkuetta, ja heidän kengissään on oltava erinomainen hallinta, kosketus ja tuki. Jos etsit ihanteellisia jalkineita tälle pelipaikalle, Nike Phantom GX -sarja on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Kiitos niiden erityisesti suunnitellun NikeGrip päällisen, nämä jalkapallokengät tarjoavat erinomaisen hallinnan ja hämmästyttävän tuntuman. Phantom GX:ssä on myös mukava istuvuus, joka tarjoaa erinomaisen tuen, mikä on tärkeää keskikenttäpelaajille, jotka joutuvat kattamaan paljon kenttää pelin aikana.

PhantomNike Gripknit Phantom GX Elite

Toinen loistava valinta on Puma Future. Nämä jalkapallokengät, jotka ovat valloittaneet jalkapallomaailman myrskyn lailla, jotka ovat muuttaneet monet ammattilaisjalkapalloilijat käyttämään Puma-jalkineita, ja syystäkin. Päivitys jo ennestään loistava pari jalkapallokenkiä Puma Future 1.4 ja Future Ultimate ovat markkinoiden parhaiten sopivat jalkapallokengät. Todellinen paljasjalkatuntuma, tämä pari parantaa merkittävästi kosketustasi ja tuntumaasi palloon. Neymar, Jack Grealishin ja Allan Saint-Maximinin kaltaisten pelaajien käyttämät Puma Future Ultimate ovat täydellinen valinta taitaville pelaajille.

futurePuma Future Ultimate

Puolustajat:

Puolustajat ovat joukkueelle elintärkeitä, ja siksi he tarvitsevat jalkapallokengät, jotka ovat luotettavat, vakaat ja suojaavat. adidas Predator -sarja tarjoaa vertaansa vailla olevan suojan kestävällä rungollaan. Predator -kengissä on muotoilu, joka pitää jalat kunnolla suojassa ottelupäivinä. Nämä jalkapallokengät tarjoavat turvallisen istuvuuden, joka tarjoaa vakautta ja antaa puolustajille mahdollisuuden reagoida nopeasti ja suorittaa taklauksia. Tämän lisäksi High Definition Grip -kumielementit takaavat tarkat syötöt ja varmuuden pallon kanssa.

predatoradidas Predator Accuracy+

Oikeiden jalkapallokenkien valinnassa mukavuus on puolustajille avainasemassa. Nahkakenkiä pidetään mukavimpana vaihtoehtona, ja Nike Tiempo on tullut monien pelaajien ykkösvalinta. Nämä jalkapallokengät tarjoavat mukavan istuvuuden, joka mahdollistaa maksimaalisen ketteryyden ja ohjattavuuden kentällä, jolloin puolustajat voivat mennä taklauksiin luottavaisin mielin. Kevyen rakenteensa ja erinomaisen iskunvaimennuksensa ansiosta Nike Tiempo on erinomainen valinta kaikille puolustajille, jotka etsivät luotettavia nahkakenkiä.

tiempoNike Tiempo Legend 9 Elite


Tulevaisuuden kestävä vaihtoehto on Puma King Ultimate. Yksi jalkapallohistorian merkittävimmistä siiloista, tämä on ensimmäinen kerta, kun näemme Puma King urheilun täysin synteettisellä päällisellä. K-Betteriksi kutsuttu yläosa jäljittelee nahkaa, mutta on ohuempi ja takaa paremman paljaan jalan tuntuman. Jos haluat täydellisen yhdistelmän klassisia nahkasaappaita ja modernia teknologiaa, Puma King Ultimate saattaa olla paras vaihtoehto sinulle.

kingPuma King Ultimate

Maalivahdit:

Maalivahdit etsivät aina täydellisiä jalkapallokenkiä, jotka tarjoavat erinomaisen pidon, pidon ja tuen. adidas Copa Pure jalkapallokenkäsarja on erinomainen valinta kaikille maalivahdeille, jotka etsivät mukavaa istuvuutta, joka tarjoaa hyvän tuen jaloilleen. Copa Pure -kengissä on ainutlaatuinen muotoilu, joka tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden millä tahansa kentän pinnalla, joten ne ovat ihanteellinen valinta kaikentasoisille maalivahdeille.

copaadidas Copa Pure+


toinen hyvä vaihtoehto maalivahdeille on Mizuno Morelia Neo III. Mizunon japanilaiset käsityöläiset ovat jo pitkään olleet laadukkaiden nahkaisten jalkapallokenkien mittapuu. Kengurunahasta valmistetut kengät ovat tunnettuja mukavuudestaan ja kestävyydestään - ne kestävät kilpailijoita kauemmin kovimmissakin olosuhteissa. Mizuno on ansainnut paikkansa yhtenä maailman parhaista jalkapallokenkien valmistajista vertaansa vailla olevalla huomiolla yksityiskohtiin ja sitoutumisella huippuosaamiseen, ja sitä tulisi ehdottomasti harkita seuraavaksi pariksesi!

moreliaMizuno Morelia Neo III

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että oikean jalkapallokenkäparin löytäminen on tärkeää, jotta pelaajat voivat tehdä parhaansa kentällä. Pelipaikkasi kentällä voi määrittää, minkä tyyppiset kengät sopivat sinulle parhaiten. Olitpa sitten hyökkääjä, keskikenttäpelaaja, puolustaja tai maalivahti, sinulle löytyy täydellinen jalkapallokenkäpari. Sijoita siis hyvään kenkäpariin ja vie pelisi seuraavalle tasolle. Hauskaa pelaamista!