SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

Parhaat jalkapallokengät leveille jaloille

Oletko kyllästynyt ahtaamaan leveät jalkasi kapeisiin jalkapallokenkiin? Ymmärrämme kamppailun! Leveiden jalkojen ei pitäisi tarkoittaa, että joudut tinkimään mukavuudesta tai suorituskyvystä. Siksi olemme koonneet luettelon parhaista jalkapallokengistä, jotka on suunniteltu erityisesti leveämmille jaloille. Valmistaudu tehostamaan peliäsi mukavuudesta tai tyylistä tinkimättä!

PUMA FUTURE ULTIMATEPUMA FUTURE

Tiedämme, että puhumme PUMA FUTURE ULTIMATE: sta paljon, mutta on vaikea olla puhumatta. Nämä kengät ovat kääntäneet päät jalkapallomaailmassa, sillä monet ammattilaispelaajat ovat siirtyneet niihin niiden erinomaisen istuvuuden ja käyttömukavuuden vuoksi. PUMA FUTURE -mallisto on kulkenut pitkän matkan, ja nykyinen malli on yksi markkinoiden parhaiten istuvista kengistä jalkasi muodosta riippumatta.
Ratkaiseva elementti kaikessa tässä on FUZIONFIT360-yläosa, joka on valmistettu joustavasta materiaalista, joka on tiukka mutta mukava ja takaa yhden parhaista paljain jaloin koetuista tuntemuksista. Jos tavoitteesi on hankkia jalkapallokengät, jotka vain istuvat uskomattoman hyvin, PUMA FUTURE ULTIMATE on sinulle sopiva pari.

PUMA FUTURE ULTIMATE


adidas Predator Accuracy aPA

Tarkkuutta ja voimaa varten suunniteltu adidas Predator Accuracy on itse asiassa yksi leveimmistä kokeilemistamme kengistä tänä vuonna Sen Primeknit-kaulus ja HybridTouch-päällinen mukautuvat jalkasi muotoon ja tarjoavat mukavan, mutta mukautuvan istuvuuden.  Tämän lisäksi High-Definition Grip  -teknologia parantaa pallonhallintaa, mikä tekee siitä keskikentän maestrojen kengän.

adidas Predator Accuracy


Nike Phantom GX EliteNikePhantomGX

Nike Phantom GX on suunniteltu dynaamiseen peliin, tarkkuuteen ja poikkeukselliseen mukavuuteen myös leveäjalkaisille pelaajille. Sen vallankumouksellinen Nike Gripknit -päällinen on tahmeaa materiaalia, joka tarjoaa sukkamaisen istuvuuden ja takaa samalla loistavan pallonhallinnan. Herkästi reagoivien Tri-star studs-nastojensa ansiosta tämä kenkä varmistaa, että voit suorittaa parhaalla mahdollisella tavalla koko pelin ajan.

Nike Phantom GX Elite


Mizuno Morelia Neo IIIMizunoMoreliaNeo3

Mizuno ymmärtää, mitä me jalkapalloilijat haluamme jalkapallokengiltä, ja sen vuoksi se tunnetaan markkinoiden laadukkaimpien jalkapallokenkien valmistajana. Morelia Neo III tarjoaa hämmästyttävän istuvuuden useimmille, pitäen mielessä leveäjalkaiset pelaajat. Ensiluokkaisesta kengurunahasta valmistettu, kenkä tarjoaa poikkeuksellisen pehmeyden ja tilavan kärkiosan.Kevyt muotoilu ja erinomainen pito tekevät siitä loistavan valinnan useimmille pelaajille pelipaikasta riippumatta.

Mizuno Morelia Neo III


Nike Premier 3Niek premier3

Nike Premier 3 on täydellinen henkilöille, joilla on leveämmät jalat. Siinä on ensiluokkainen nahkapäällinen,  joka luo mukavan mutta lujan tuntuman, joka mukautuu jalkasi muotoon ja tarjoaa samalla jalkojen vakauden ja erinomaisen pallonhallinnan. Leveä istuvuus edistää myös ylimääräistä varpaiden tilaa, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan valinnan.

Nike Premier 3


New Balance Furon V7 ProNBFuronv7

New Balance Furon V7 Pro on rakennettu räjähtävää nopeutta ja suunniteltu laajempi istuvuus mielessä. Kevyt Hypoknit yläosa takaa maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden, mutta on pehmeä ja lähes nahkaa jäljittelevä.Lisäksi suuntautuva nastojen muotoilu parantaa pitoa ja kiihtyvyyttä. Kaiken kaikkiaan New Balance tarjoaa loistavan jalkapallokengän, joka maksaa vähemmän kuin kilpailijansa ja on suorituskyvyltään hämmästyttävä, mutta sopii enemmän kuin hyvin pelaajille, joilla on leveät jalat.

New Balance Furon V7


adidas Copa MundialCopaMundial

Vuosikymmenien ajan adidas Copa Mundial on ollut laadun ja tyylin symboli jalkapallokenkien maailmassa. Kengurunahkainen päällinen joka mukautuu jalkasi muotoon, ja kuuluisa universaali istuvuus takaavat vertaansa vailla olevan mukavuuden. Sen kestävyys, ikoninen kieleke ja ajaton muotoilu tekevät siitä todellisen klassikon, jonka ainutlaatuisia ominaisuuksia fanit ympäri maailmaa ylistävät.

adidas Copa Mundial


Mizuno Alpha Made in JapanMizuno Alpha

Listan täydentää Mizuno Alpha, joka on suunniteltu sopimaan leveämmille jaloille suorituskyvystä tinkimättä. Suunniteltu synteettinen päällinen on uskomattoman ohut, mikä antaa kengille upean paljasjalkatuntuman. Kevyt rakenne ja vetokuvio tuottavat herkän ja ketterän pelikokemuksen. Mizuno Alpha Made in Japan  ovat markkinoiden ensiluokkaisimmat vauhtikengät, joissa yhdistyvät vertaansa vailla oleva suorituskyky ja mukavuus.

Mizuno Alpha MIJ


adidas Copa GloroCopaGloro

adidas Copa Gloro on loistava valinta kaikille pienellä budjetilla pelaaville. Kengissä on pehmeää pehmeää vasikan nahkaa, mikä tarkoittaa, että kengät muotoutuvat jalkasi muotoon ajan myötä. Tässä Nike Premier 3:n suorassa kilpailijassa on samanlainen retroilme, jossa on taitettava kieleke. Kengän rakentamisen laatu on todella hyvä kun otetaan huomioon sen alhainen hinta.Jos etsit kenkiä, jotka eivät riko pankkia, adidas Copa gloro voisi olla täydellinen valinta sinulle.

adidas Copa Gloro

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että oikeiden jalkapallokenkien löytäminen leveille jaloille on ratkaisevan tärkeää optimaalisen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden saavuttamiseksi kentällä. Tässä luettelossa esitellyt vaihtoehdot tarjoavat erilaisia tyylejä, teknologioita ja istuvuuksia, jotka sopivat jokaisen leveäjalkaisen pelaajan tarpeisiin. Piditpä sitten adidas Copa Mundial -jalkapallon klassisesta viehätysvoimasta tai Puma Future -jalkapallon futuristisesta muotoilusta, on olemassa kenkä, joka sopii sinulle täydellisesti. Tutustu kaikkiin niihin verkkokaupassamme kohenna peliäsi! Hyviä pelejä!