SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

Parhaat jalkapallokengät naisille

Tämän kesän Englannissa järjestettyjen naisten EM-kisojen jälkeen useimmat ihmiset ympäri maailmaa ymmärsivät, että naisten jalkapallo on saavuttamassa uusia mittasuhteita ja että siihen on suhtauduttava tasavertaisesti miesten jalkapallon kanssa. Ennätysmäisen yleisömäärän ja jopa osallistumisen amatöörijalkapalloon myötä naisten jalkapalloilu on nousussa, eikä kukaan meistä voi jättää sitä huomiotta. Siksi olemme laatineet kaikille naisjalkapalloilijoillemme katsauksen, joka auttaa sinua valitsemaan täydelliset jalkapallokengät.

Nike Mercurial Superfly 9 Elite

NMS

Jos meidän on aloitettava valintamme yhdellä jalkapallokenkäparilla, meidän on valittava luultavasti kaikkein käytetyin jalkapallokenkä sekä miesten että naisten jalkapallossa.Nike Mercurial on yksi johtavista malleista vuodesta toiseen, ja tällä kaudella he ovat siirtyneet vielä hieman pidemmälle Zoom-pohjalevynsä kanssa. Lisäksi niitä käyttävät naisjalkapallon johtavat tähdet, joita johtaa uudet FIFA 2023:n kasvot Sam Kerr. Jos haluat tietää lisää uusista Mercurials-jalkineista, lue yksi aiemmista artikkeleistamme, joissa keskitytään Niken uusimpiin jalkineisiin.
Käyttänyt: Sam Kerr - Chelsea, Ada Hegerberg - Lyon
'''

Nike Zoom Mercurial Superfly 9

 

adidas Predator Edge.1

APE

Adidaksenlegendaarinen jalkapallokenkien sarja on suunniteltu pelaajille, jotka ovat hulluna pallon ja koko ottelun hallintaan. Ikoninen kumi Zone Skin antaa sinulle ottelun aikana varmuuden siitä, että pallo ei karkaa varpaastasi ja syötöt menevät sinne, minne haluat.Voit myös saada huippuluokan Predator Edge -malliston nauhattomana versiona. Predatoreita käyttävät monet maailman jalkapallotähdet, erityisesti Ranskan maajoukkueen kapteeni ja yksi maailman parhaista pelaajista, Wendie Renard.
Käyttänyt: Wendie Renard - Lyon, Christiane Endler - Lyon.
'

Predator Edge.1

 

Puma Future 1.4

PF

Toistaiseksi, Puma on ainoa suurista jalkapalloyhtiöistä, joka valmistaa erityisesti naisille suunniteltuja jalkapallokenkiä. Muiden tuotemerkkien kuin Adidaksen ja Niken jalkapallokengät jätetään usein huomiotta, mutta Pumalla on tällä hetkellä joitakin tämän kauden parhaimpia ja parhaiten istuvia kenkiä. Future 1.4 -malli istuu täydellisesti jalkaterään ja takaa hyvän tuntuman palloon. Puma Future on tehty taitaville pelaajille, et voi mennä pieleen sen kanssa.
Käyttänyt: Fridolina Rolfo - FC Barcelona, Ingrid Engen - FC Barcelona
'

Puma Future Z 1.4

 

Nike Phantom GT2 Elite

NPHGT

Näitä Niken monipuolisia jalkapallokenkiä ei oikeastaan tarvitse esitellä, koska niitä käyttävät jotkut maailman teknisimmistä pelaajista.Korotettu kumikuviointi parantaa tuntumaa, ja Flyknit-rakenne kietoutuu jalkaasi kuin sukka. Naisten jalkapallossa niitä käyttää tällä hetkellä kahden viimeisen Ballon dOr -palkinnon voittaja ja FC Barcelonan pelaaja Alexia Putellas. Miesten kategoriassa Kevin De Bruyne, Harry Kane, Jack Grealish, Mason Mount ja monet muut. Tarvitseeko tähän lisätä mitään?
Käyttänyt: Alexia Putellas - FC Barcelona
'''

Nike Phantom GT2

 

Kaiken kaikkiaan, mistä jalkapallokengistä pidät eniten? Tässä arvostelussa mainitsemamme parit ovat parhaita, joita voit löytää tällä hetkellä, sillä maailman jalkapallon suurimmat tähdet käyttävät niitä, joten voimme taata, että saat markkinoiden parhaat jalkineet. Toivomme, että olemme ainakin helpottaneet hieman uusien jalkapallokenkien valintaa, sillä monet niistä saat mukavalla alennuksella vain täältä 11teamsports.fi sivustolta!''