SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT
Skechersin jalkapallokenkien kehitys

Skechersin jalkapallokenkien kehitys

8. 7. 2024 3 min. luetaan

Yksi vuosi on melko lyhyt aika muuttaa jalkapallokenkien markkinoita. Mutta Skechers tekee juuri niin. Tutustu kanssamme Skechersin ensimmäiseen vuoteen!

Rohkea osallistuminen: Skechers siirtyy jalkapalloon

Skechers juhlii ensimmäistä vuottaan jalkapallokenkien maailmassa upouudella Evolution-paketilla. Käydään läpi koko vuosi ja selvitetään, miten he ylittivät odotukset, hämmästyttivät jalkapalloyhteisön, voittivat monet pelaajat puolelleen ja määrittelivät huippuosaamisen kentällä uudelleen.

Osta Skechers

Ravistellaan näyttämöä: Q3 2023

Prime

Skechers järkytti kaikkia salaperäisellä black-out-kengällä. Sitten he lanseerasivat varoittamatta 'Prime Packin,'  ensimmäisen virallisen jalkapallokengän. Nämä eivät olleet mitkä tahansa nappikset, vaan ne olivat rohkea kannanotto. Harry Kanen  hyväksyntä osoitti, että nämä kengät voivat olla jalkapalloilijan paras liittolainen.

Building on Success: Q4 2023

Trench

Skechers ei lopettanut tähän. He jatkoivat Trench Packilla, jonka inspiraationa olivat klassiset mustat nappikset, jotka ovat tunnettuja kovan työn ja päättäväisyyden symbolista.

Skechers Trench Pack

Jäätävä tarkkuus: Q1 2024

Diamond ice

Vuoden 2024 alussa Skechers esitteli Diamond Ice -malliston. Kyseessä ei ollut vain uusi väri, vaan se edusti arvokkuutta ja rauhallisuutta paineen alla. Viileät siniset sävyt ilmentivät rauhallista mentaliteettia kentällä, joka sopii täydellisesti korkean paineen tilanteisiin.

Skechers Diamond Ice Pack

Ensisijainen viihtyvyys: Q2 2024

Laser-Comfort

Skechers on ehdottomasti keskittynyt viihtyvyyteen Laser-Comfort Pack:n kanssa. Merkki on aina tunnettu kenkiensä vertaansa vailla olevasta mukavuudesta, joten uskomattoman käyttömukavuuden tuominen jalkapallokenkämallistoon oli vain järkevää. Tämä julkaisu varmisti, että pelaajat tunsivat olonsa loistavaksi ja näyttivät samalla hyviltä.

Skechers Laser Comfort Pack

Innovaatioiden vuosi: Q3 2024

evolution

Skechers juhli vuotta markkinahäiriönsä jälkeen ja keskittyi liikkeen luomiseen. Uusi kausi tuo mukanaan laajennetun Evolution Pack -malliston, johon kuuluu myös lastenversioita, mikä parantaa brändin tavoittavuutta ja kaupallisia näkymiä. Kyse on muustakin kuin vain nappiksista; kyse on perinnön rakentamisesta.

Skechers Evolution Pack

evergreen

Samaan aikaan Skechers julkaisi myös Evergreen Pack:n. Samaa kehittynyttä teknologiaa kuin Evolution Packissa, mutta perinteisessä mustassa värissä.

Skechers Evergreen Pack

Tähtisignaukset

Skechers on jalkapallomarkkinoilla aloitettuaan kiinnittänyt huippupelaajia, kuten Harry Kane, Oleksandr Zinchenko, Anthony Elanga, Bobby Reid, Shania Hayles, Ria Bose and Anouk Denton. Nämä taidoistaan, kestävyydestään ja erinomaisuudestaan tunnetut urheilijat toivat brändille uskottavuutta ja näkyvyyttä. Lisäksi lisää pelaajia julkistetaan pian! Pysy kuulolla!

Mukavuus ennen kaikkea

Skechersin jalkapallokenkien keskeinen ominaisuus on niiden sitoutuminen käyttömukavuuteen. Pelaajat viettävät tuntikausia jaloissaan, joten mukava kenkä on ratkaisevan tärkeä. Skechers on integroinut kehittynyttä teknologiaa ja ergonomisia malleja, jotka parantavat suorituskykyä ja minimoivat samalla väsymykstä ja loukkaantumisriskin.

Mitä Skechersille on luvassa?

Vain vuodessa Skechers on muuttunut uudesta tulokkaasta merkittäväksi toimijaksi jalkapallokenkämarkkinoilla. Innovatiiviset mallit, strategiset suositukset ja sitoutuminen mukavuuteen ovat erottaneet ne muista. Koska Skechers jatkaa innovointia, se on selvästi tullut jäädäkseen. Olitpa sitten ammattilainen tai viikonloppupelaaja, pidä Skechersia silmällä - se on vasta alussa.

Osta Skechersin jalkapallokengät