SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

Vuoden 2022 parhaat jalkapallokengät

Vuosi 2022 on tuonut meille joukon erinomaisia jalkapallokenkiä kaikentasoisille pelaajille. Ammattilaisjalkapalloilijoista innokkaisiin harrastajiin. Markkinoilla on malleja, jotka tarjoavat erinomaisen käyttömukavuuden ja kestävyyden lisäksi myös tyyliä sekä suorituskykyä kentällä. Tässä muutamia vuoden 2022 parhaita jalkapallokenkiä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uusia jalkineita kaudelle.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 'Kylian Mbappé'

KMKuten lähes joka vuosi, Nike Mercurialilla on paikkansa vuoden parhaiden jalkapallokenkien listalla. Nike ei todellakaan ole pihistellyt innovaatiossa Vapor 15:n ja Superfly 9:n osalta. Ylempi Vaporposite+ -teknologialla tarjoaa kevyttä ja mukautettavaa tukea, kun taas erityisessä Zoom Air -pohjassa on mukava " pomppu" ja nastat parempaa pitoa varten, mikä mahdollistaa nopeat suunnanmuutokset. Nämä kengät on myös suunniteltu pelaajan mukavuutta ajatellen, ja niissä on irrotettava sisäpohja helppoa huoltoa varten sekä pehmeä pohja mukavaa istuvuutta varten. Nike Mercurial Vapor 15 on helposti yksi vuoden 2022 suosikkikengistämme.

New Balance Furon v7 'Headline Taker'

oooJalkapallokenkien maailman ehkä suurin yllätys meille olivat New Balancen mallit. Furon v7 -malli miellytti meitä laadukkaalla synteettisellä päällisellä, joka lähes jäljittelee nahan ominaisuuksia, epäkeskeinen nauhoitus parantaa kosketusta palloon laukauksia tehtäessä, ja erinomaisesti istuva rakenne kietoutuu jalan ympärille.

PUMA Future Z 1.4 NJR 'Dream Chaser''

wwwOlemme kehuneet Puma Future Z 1.4 -jalkapallokenkiä jo jonkin aikaa, sillä ne ovat yksi kaikkien aikojen parhaiten istuvista kengistä. Älykäs nauhoitus ja puristusnauhat jalkaterän ympärillä kietoutuvat täydellisesti jalan ympärille ja takaavat upean kosketuksen palloon. Suosikkiyhdistelmämme oli Neymar Jr:n Qatarin MM-kisoissa käyttämä yhdistelmä, joka on saanut inspiraationsa hänen "Dream Chaser" -tatuoinnistaan.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 ''CR7''

wwwThe Nike Zoom Mercurial sai vuonna 2022 useita houkuttelevia malleja. Nämä yksinomaan Madeira-ilmiölle omistetut saappaat tekevät kunniaa Portugalille ja sen ikonisille azulejo-laatoille.
Tutustu eksklusiivisiin CR7-jalkapallokenkiin

Mizuno Alpha

wwwJapanilainen tuotemerkki Mizuno esitteli ensimmäiset synteettiset jalkapallokenkänsä vuoden 2022 lopussa, eivätkä ne todellakaan tuottaneet meille pettymystä. Jo ensisilmäyksellä voi todeta, että Mizuno todella välittää laadusta eikä aio karsia. Erittäin kevyet, mukavat ja palloa hyvin hipovat Mizuno Alpha -jalkineet saattavat olla japanilaisherrojen ensimmäinen kenkä lajissaan, mutta ne ovat epäilemättä viime vuoden parhaiden kenkien listallamme. Löydät toisen version Mizuno Alpha -jalkineesta täältä.

adidas Predator Edge 94+ FG

wwSuurimmat kenkäfanit ovat luultavasti jo tajunneet, että näiden kenkien ulkoasu on otettu adidas Predator 94 -mallista. Predator Edge 94+ vakuutti meidät lähinnä pehmeällä nahkapäällisellä, joka on huomattava parannus Predator Edgen klassisessa versiossa käytettyihin synteettisiin materiaaleihin verrattuna.

 

Nike Tiempo Legend IX ''Made In Italy''

wwwEnsiluokkaista nahkaa, yksinoikeudella Montebellunassa, Italiassa, valmistettu ja sama muotoilu kuin Pirlon vuoden 2006 MM-kisojen voittaneissa saappaissa, mitä muuta on sanottavaa? Jokainen joukkue tarvitsee keskikentän maestronsa, ja nämä jalkineet on tehty juuri heitä varten.

PUMA Ultra Ultimate 'Dazzle' 

wwwPuman toinen malli keskittyy ensisijaisesti yhteen ominaisuuteen - nopeuteen. Markkinoiden kevyimmät jalkapallokengät, vain 160 grammaa, yllättivät meidät ehdottomasti mukavuudellaan, jopa pelaajat, joilla on korkea jalkaterä, ovat tyytyväisiä. ULTRAWEAVE-materiaalista valmistetun ohuen päällisen ansiosta kosketus palloon on lähes kuin paljain jaloin. Puma Ultra Ultimate on erinomainen kenkäpari, jos etsit laadukasta nopeuskenkää, joka on kilpailijoita halvempi.

adidas X Speedportal ''Leyenda''

wwwEmme voi jättää listalta pois jalkapallokenkiä, jotka olivat läsnä historiallisen hetken synnyssä viime vuoden suurimman jalkapalloturnauksen aikana. adidas X Speedportal Leyenda -jalkapallokengät olivat argentiinalaistähti Lionel Messin mukana Qatarin MM-kisoissa ja nostivat hänen kanssaan arvokkaimman pokaalin. Katso kaikki  Messin jalkineet.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 ''Retro''

wwwKolmas ja viimeinen värivaihtoehto Nike Zoom Mercurial listallamme on saanut inspiraationsa Air Zoom Mercurial VT -mallista vuodelta 2002, jossa Brasilian Ronaldo pelasi parhaimpina vuosinaan.

Nike Phantom GT 2 Elite DF FG 'Generation Pack'

wwwYksi vuoden parhaista jalkineista oli Nike Phantom GT2 Elite  -malli. Näissä jalkapallokengissä on innovatiivista teknologiaa, joka lisää jokaisen potkun tarkkuutta ja voimaa. Niissä on päällisessä kohokuvio, joka antaa pitävän tuntuman palloon, jolloin voit helposti kääntyä ja vaihtaa juoksusuuntaa pallon kanssa. Voimme suositella Nike Phantom GT2 -jalkineita luoville pelaajille tai yksinkertaisesti kaikille, jotka pitävät hallintaa kaiken muun edellä.

New Balance Tekela v4 Pro FG 'Headline Taker'

wwwNew Balance sai toisen maininnan listallamme. Tekela v4 on hyvin vähälle huomiolle jäänyt kenkäpari, mutta ne ovat ehkä viime vuoden parhaat nauhattomat kengät. Viime aikoina meillä on ollut vaikeuksia löytää paria nauhattomia jalkapallokenkiä, joissa jalkamme eivät "liukastuisi". Mutta New Balance hoiti tämän ongelman fantastisesti. Päällinen on valmistettu laadukkaasta synteettisestä materiaalista ja joustava ja kestävä kumimateriaali jalkaterässä kiinnittää jalkasi tiukasti kenkään. Kun olet pukenut Tekela v4:n jalkaasi, sinusta tuntuu, ettet oikeastaan enää tarvitse nauhoja.

adidas Predator Absolute

wwwVuotta 2022 leimasivat hypetykset, ja monissa niistä oli retrotunnelmaa. Adidas Predator Absolute ei ollut poikkeus. Nämä kultaiset saappaat nähtiin ensimmäisen kerran vuoden 2006 MM-kisoissa Zinedine Zidanella, joka myös päätti niissä mittavan uransa. Me vain hiljaa kadehdimme niitä, jotka onnistuivat hankkimaan nämä kaunottaret ajoissa.

 

Mitkä jalkapallokengät olivat suosikkisi? Meillä on vielä monia edellä mainituista pareista varastossa, joten älä epäröi hankkia edes yhtä itsellesi! Nämä ovat enimmäkseen rajoitettuja eriä, joten varastot ovat hyvin rajalliset!