SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

Edullinen vs. kallis - adidas X Speedportal

Aivan kuten teimme viime viikolla Nike Mercurial Vapor 15, jatkamme Adidaksen jalkapallokenkien lippulaivan, X Speedportalin, eri tasojen vertailua.Tällä kertaa keskitymme pääasiassa mallin nauhalliseen versioon.

X Speedportal .1

Huippuversiosta alkaen se on täynnä uusia materiaaleja ja teknologiaa. Siinä on SPEEDSKIN 2.0, tekstiilipohjainen materiaali, joka on erittäin ohut ja jolla on erinomainen kosketus palloonPrimeknit-kangas nauhoitusalueella on erittäin pehmeä ja kietoutuu jalkasi ympärille.

Kantapään alue on yllättäen melko paksu, se on enimmäkseen sitä varten, että se on täynnä runsaasti pehmusteita. jotka antavat sinulle kantapäätukea ja täyttävät tyhjät tilat, joita useimmat jalkapallokengät eivät täytä, ja saavat aikaan mukavan istuvuuden.

SPEEDPLATE 2.0:ssa on uusi nastojen asettelu ja mikä tärkeintä, pohjassa oleva carbitex-levy.  Nastojen ansiosta pito on parempi kuin koskaan, ja carbitexin ansiosta pohjalevy jousiutuu mukavasti juostessa. Se painaa 199 grammaa, joten se on hieman kevyempi kuin vanha adidas Speedflow .1.

Tämä Rick and Mortyn inspiroima kenkä on loistava nopeuskenkä, joka varmasti tyydyttää monia huipputasolla pelaavia hyökkääjiä ja keskikenttäpelaajia.

Osta X Speedportal .1

X Speedportal .2

Toiseksi kalleimman saappaan yläosa on yllättävän mukava ja pehmeä. Adidaksen kuvailema suunniteltu ylempi mash, se on ohut ja kerroksellinen, ei niin paljon kuin huippuversio, mutta se on silti tarpeeksi miellyttävä meille.

SPEEDPLATE 2.0 ilmestyy myös tänne, mutta siinä ei kuitenkaan ole carbitex-levyä kuin ylimmässä kerroksessa, vaikka hiilikuvio saa sinut luulemaan, että sellainen on olemassa. Kentällä se tarkoittaa, että kengät eivät ole yhtä joustavat ja hieman jäykät jalkaterän keskiosassa.Se painaa 256 grammaa, joten se on paljon raskaampi kuin .1-versio.

Adidas X Speedportal .2 on hyvä jalkapallokenkäpari, joka ei ehkä ole yhtä hyvä kuin sen kalliimpi vastine, mutta sen pitäisi tyydyttää kaikkia, jotka pelaavat alemmilla jalkapallosarjoilla.

 

Osat X Speedportal .2


X Speedportal .3

Siirryttäessä viimeiseen kenkäpariin, .3-tasolla on päällystetty tekstiilimateriaalin yläosa, joka kopioi jonkin verran edellisiä vaihtoehtoja, mutta laadun pudotus on melko merkittävä. Sisäpuolelta löytyy nailonin kaltaista materiaalia, joka on tyypillistä halvemmille versioille.

SPEEDPLATE 2.0  on myös täällä, mielessä sama nastakuvio, mutta hiililevy puuttuu luonnollisesti.

adidas X Speedportal .3 ovat hyvät lähtötason kengät, jotka sopivat parhaiten harrastelijoille ja lapsille.

Osta X Speedportal .3

Autoimme sinua valitsemaan? Kuten aina, se on suurimmaksi osaksi pelaajasta kiinni, kun kyse on pelaamisesta, ei kengistäsi. Tästä huolimatta hyvät kengät voivat varmasti tehdä sinulle entistä mukavamman olon kentällä ja parantaa suorituskykyäsi

Osta kaikki X Speedportal tuotteet