SEASON PREPARATION SALE – Vähintään 25% alennus valituista tuotteista OSTA NYT

Aloita kausi oikein uudella parilla kenkiä!


Mikään kolmesta suuresta yrityksestä adidas, Nike tai Puma tuhlannut aikaa ja julkaisivat jo tärkeimmät kenkäkokoelmansa ennen kiireistä sesonkia. Oikeiden jalkineiden valitseminen voi olla aika ylivoimaista, siksi olemme tehneet yksinkertaisen yleiskatsauksen suosituimmista malleista auttamaan sinua löytämään täydellisen parin!

Nike Lucent Pack

Mercurial 

Uudet Mercurit saivat nopeuslisäyksen upouuden jalkapallokohtaisen Zoom Air -teknologian muodossa. Ensimmäistä kertaa Nike on toteuttanut kuuluisan vaimennusjärjestelmänsä jalkapallokenkiin. Paineistettua ilmaa käyttävä Zoom Air vaimentaa iskuja, lisää askeleeseesi mukavan pienen pompun ja auttaa sinua olemaan nopeampi kuin koskaan.
Vaporposite+ on päivitetty versio kenkien päällisistä. Tämä erityisesti Mercurialeihin suunniteltu tarttuva verkko kietoutuu jalkasi ympärille ja tarjoaa loistavan pallonhallinnan. Nike Zoom Mercurialissa on täydelliset nappulat nopeatempoisille hyökkääjille tai kaikille, jotka haluavat erinomaisen hallinnan suurilla nopeuksilla.

Osta Mercurial

Phantom

Nike Phantom GT2 on uusi, raikas muotoilu, jossa on kohokuvioohointi. Kun ohittaminen ja laukominen pidetään mielessä, yläosan tarttuva rakenne takaa, että saat puhtaan iskun pyörähdyksellä tai ilman.Phantomit ovat loistava valinta, jos pidät paljasjalkatuntumasta kentällä.

Osta Phantom GT2

Tiempo

Ne, jotka suosivat vanhan koulukunnan nahkakenkiä, kääntävät huomionsa uuteen Nike Tiempo Legend 9 - malliin. Nike palaa takaisin juurilleen ja on todella yksinkertaistanut uuden Tiempon, verrattuna edeltäjäänsä Nike Tiempo Legend 8 -malliin. Tekemällä nahasta jälleen pääasian, se on lähes täydellinen kaikille, jotka etsivät nahkaista jalkapallokenkää.

Osta Tiempo 9

adidas Game Data Pack

X Speedportal 

Tässä Rick and Mortyn inspiroimassa kengässä on kyse nopeudesta. Päivitetty Speedframe 2.0 tarjoaa paremman pidon, Speedskin 2.0 kevyen rakenteen ja paremman kosketuksen palloon, joten se sopii pelaajille, jotka etsivät erittäin kevyttä kenkää ja pelaajille, joiden kohdalla nopeus on tärkeintä.

Osta X Speedportal

Predator Edge

Ensi silmäyksellä on selvää, että Adidas Predator Edge on saanut inspiraationsa vanhoista Predatorista parin vuoden takaa. Koska se on hieman tukevampi kuin useimmat jalkapallokengät nykyään, se on yllättävän hyvä valinta puolustajilleToisaalta kuuluisan tarttuvan Zone Skin -materiaalin ansiosta se on ihanteellinen kenkä pitkien laukausten vetäjille ja voimahyökkääjille.

Osta Predator Edge

Copa Sense

Copa Sense on loistava pari kaikille, jotka etsivät kenkää, jossa on sekä nahkaa että synteettisiä materiaaleja. Erinomaisen miellyttävä nahka etupäässä, jossa on lisäpehmusteita ja vaahtomuovia. Alapuolelta saumaton kosketus ja lähempi tuntuma palloon, sekä synteettistä materiaalia jalkapohjan keskiosassa, jotta se olisi kevyempi ja Sensepodit takana täyttävät aukkoja kantapään alueella täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi. Copa Sense on loistavan monipuolinen riippumatta siitä, millä pelipaikalla pelaa.

Osta Copa Sense

Puma Fastest pack6820Puma on kokenut melkoisen elpymisen jalkapallovarusteiden saralla tuomalla jännittäviä innovaatioita peliin ja tekemällä viime aikoina yhden markkinoiden parhaista jalkapallokengistä Heidän uusin mallistonsa, Puma Fastest Pack, sisältää kaksi mallistoa, FUTURE ja ULTRA.

FUTURE

Puma FUTURE 1.4 on ehdottomasti yksi ainutlaatuisimmista kengistä, joita olemme nähneet. Sen FUZIONFIT+ -niminen puristusnauhateknologia kietoutuu tiiviisti jalkasi ympärille ja varmistaa, että olet hyvin lukittuna jalkaasi, kun sprinttaat ja käännyt, vaikka päättäisitkin käyttää niitä ilman nauhoja. Edistyneet creator alueet etujalkaterän alueella helpottavat huomattavasti pallon hallintaa, ja palloon osuminen tuntuu mukavammalta ja miellyttävämmältä kuin aiemmissa malleissa. PSG:n tähti Neymarin käyttämät Puma FUTURE 1.4 ovat täydelliset kengät luovalle pelaajalle.

Osta Future 1.4

ULTRA

Uusi Puma ULTRA Ultimate on markkinoiden kevyin jalkapallokenkä, joka painaa vain 160 grammaa. Se on keskittynyt pääasiassa nopeuteen, ja siinä käytetään uutta SPEEDPLATE-ulkopohjaa, joka tarjoaa seuraavan tason pitoa, sekä ULTRAWEAVE-kangaspäällystettä, joka vähentää painoa säilyttäen samalla kestävyyden. Jos etsit mukavia kenkiä, jotka ovat mahdollisimman kevyet, Puma ULTRA Ultimate saattaa olla sinua varten.

Osta ULTRA

Oikeiden jalkapallokenkien valitseminen voi olla ratkaisevaa mukavuuden kannalta kentällä ja halutun tuntuman saamiseksi palloon. Autoimmeko sinua valitsemaan? Tutustu myymäläämme nähdäksesi kaikki mallistot ja ehkä jopa ne, joita emme maininneet!