HOPIJPIJPJPIJParhaat halvat jalkapallokengät

Yli 200 euron käyttäminen yhteen jalkapallokenkäpariin ei sovi kaikille. Kaikilla meistä ei ole huipputavoitteita, vaan meille, paikallissarjojen ja sunnuntailiigojen pelaajille, löytyy varmasti halvempia ja luotettavampia kenkiä, jotka kestävät ja vievät meidät mukavasti ja turvallisesti pelin loppuvihellykseen asti.

Valitettavasti monet jalkapallokenkiä myyvät yritykset osoittavat toistuvasti, että niiden halvempien jalkapallokenkien laatu jää huomattavasti kalliimpien versioiden alapuolelle. Kun testaamme saman jalkapallokenkämallin kahta eri (halvempaa ja huippu-) versiota, huomaamme usein, ettei niillä ole mitään yhteistä.

Siksi päätimme testata tunnettujen mallien halvempia versioita, jotta voit valita kenkäparin, joka ei tuhoa sinua taloudellisesti ja auttaa sinua suorituskyvyssäsi.

1) adidas COPA Sense.3

Ensin meillä on koko listan halvimmat jalkapallokengät. COPA Sense.3 kengät olivat mukavat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, varvasalue on mukavasti pehmustettu ja sopii jalkaan. Etupuoli on päällystetty pehmeällä nahalla, joka auttaa sinua tuntemaan pallon. Lisäksi pohjassa ja nastoissa on sama asettelu kuin niiden kalleimmassa versiossa. Et todellakaan voi mennä pieleen adidas COPA Sense.3:n kanssa, jos etsit kenkiä halvimmasta hintaluokasta.

adidas COPA Sense.3


2) Nike Premier III

Jo ensisilmäyksellä on selvää, että Nike Premier III on saanut vaikutteita menneisyyden jalkineista, ja se on listamme ainoa täysnahkainen pari. Kun tämä on sanottu, saat uskomatonta vastinetta rahalle Nike Premier III kengillä. Alle 110 eurolla saat laadukkaat kengurunahkakengät, joita on vaikea löytää muista saman hintaluokan pareista. Nahka takaa myös hämmästyttävän mukavuuden ja upean kosketuksen. Jos etsit täysnahkaista jalkapallokenkää, jossa on samanlaiset materiaalit ja tekniikka kuin huippumalleissa, mutta joka maksaa puolet vähemmän, Nike Premier III saattaa olla sinua varten.

Nike Premier III


3) adidas Predator Edge.2

adidas Predator Edge.2 -jalkapallotossut ovat erinomainen todiste siitä, että kalliimpien mallien halvemmat versiot eivät aina ole merkittävästi huonompia. Niiden Zone Skin -kumikosketusalueet on valmistettu samasta materiaalista kuin niiden kalliimmat sisarukset.Vaikka ne eivät ole yhtä suuria ja näkyviä, ne tekevät työnsä lähes samalla tavalla. Lisäksi niiden päällinen on hieman ohuempi ja joustavampi, mitä monet pelaajat saattavat arvostaa pikemminkin etuna kuin miinuksena. Loppujen lopuksi, jos olet aina halunnut kokeilla, miltä Predatorit tuntuvat, mutta et halua kuluttaa 280 euroa kalliimpiin versioonadidas Predator Edge.2 on luultavasti se, mitä etsit.

adidas Predator Edge.2


4) Puma Ultra Pro

Ultra-mallin halvempi versio ei saanut niin suurta arvonalennusta kuin nopeuskengissä on tapana. Erittäin kevyt rakenne, jossa on vähemmän painoa kuin Adidaksen ja Niken huippumalleissa, erinomainen nastojen pito, ja materiaali, joka on hyvin samanlainen kuin kallein versio, Puma Ultra Ultimate. Jos haluat kasvattaa nopeutesi maksimiin ja samalla säästää rahaa, Puma Ultra Pro on ehdoton valinta.

Puma Ultra Pro


5) Puma Future 2.4

Viimeisenä listallamme on Puma Future 2.3, malli, jota brasilialainen ilmiö Neymar käyttää. Lähes 70 euroa halvemmalla saat jalkapallokengät, jotka ovat lähes erottamattomat kalliimmasta versiosta. Et löydä kaikkea teknologiaa, joka sisältyy parhaaseen versioon, mutta ne ovat silti uskomattoman mukavat, pallon kosketus on erinomainen ja neulottu materiaali jalkaterän alueella kietoutuu mukavasti jalan ympärille sekä tuntuu ensiluokkaiselta, joka on jotain, mitä emme odottaisi halvemman hintaluokan kengältä. Kaiken kaikkiaan nämä ovat loistavat kengät, jotka varmasti saavat sinut tuntemaan, että pelaat huippuversioilla, jotka maksavat paljon enemmän

Puma Future 2.3

Halvempien jalkapallokenkien valitseminen voi olla hankalaa, joten toivomme, että tämä katsaus suosituimpiin alempiin versioihimme on auttanut sinua ostoksissasi. Oletko jo valinnut jo omasi?